Tidligere utstilling
18. January - 09. February 2014

Velkommen til åpning av ny utstilling

Denne månedens utstilling er en kollektivutstilling med fotograf Dag Jenssen og keramiker Henrik Rasmussen.

Henrik Rasmussen er opprinnelig Dansk, men bor nå i Porsgrunn. Han er utdannet ved designhøgskolen i Bornholm hvor han har en bachelorgrad. Han arbeider hovedsakelig med porselen hvor han har fokus på funksjon og ønsker og utfordre materialets grenser til det ytterste. Vekt og tykkelse er også viktig for han og ønsker at arbeidene skal være så tynne som mulig. Han er inspirert av moderne japansk keramikk og tradisjonell skandinavisk design.

Dag Jenssen er i fra Porsgrunn og har tidligere arbeidet som ingeniør i oljebransjen, men har i de siste ti årene drevet med foto på fulltid. Han jobber innen flere forskjellige felt, men spesielt innen teater og reklame i en krysning mellom dokumentasjon og kunst. Han forteller at han jobber mest med intuitivt som en observerende fotograf, det vil si at når temaet for fotoprosjektet er bestemt prøver han å være en flue på veggen uten regissere, helst med bare kamera uten ekstra lys.