Tidligere utstilling
14. February - 08. March 2015

Lene Aabjørnsrød

Denne månedens utstilling er med Lene Aabjørnsrød hun er opprinnelig fra Porsgrunn, men bor i skien. Aabjørnsrød er utdannet adjunkt ved Høgskolen i Telemark hvor hun har grunnfag i Kunst og håndverk. Hele livet har hun drevet med bildeskapning og da hovedsaklig tegning og silketrykk, men i det siste har hun begynt å eksperimentere med både fotografi og linosnitt.

Aabjørnsrød har vært med på Telemarksutstillingen tre ganger, og høsten 2012 fikk hun Telemarks-utstillingens arbeidsstipend. Hun har også hatt separatutstilling på Gallery Point i Oslo, der hun fortsatt stiller ut innimellom.

Utstillingen åpner lørdag 14. februar kl. 13.00, kunstneren vil være tilstede på åpningen sammen med Øystein Thomessen som spiller fløyte.