Tidligere utstilling
21. January - 12. February 2017

Anne Kristin Hagesæther

Årets første utstilling i Galleri Osebro er en maleri og grafikkutstilling med Anne Kristin Hagesæther.

Anne Kristin Hagesæther (f.1968) er utdannet fra Norfolk Institute of Art and Design og University of Brighton. Siden 1995 har hun jobbet med maleri, grafikk og illustrasjon og har vunnet en rekke utmerkelser. Hun stiller ut jevnlig i inn- og utland og har laget flere utsmykninger. Hagesæther bor i Oslo og har atelier på Grini Mølle i Bærum.

Så lenge hun kan huske, har Anne Kristin Hagesæthers familie kjørt over fjellet mellom hjemmet på Østlandet og slekten på Vestlandet. Hvis hun som barn ble spurt om hva hun ville jobbe med når hun ble stor, svarte hun “Brøytebilsjåfør på Haukeli”.
Hagesæthers nye akrylmalerier viser landskapsmotiver fra forskjellige fjelloverganger mellom øst og vest, fra bilvinduet og vinterfjellet, fra omveier og stopp i skogen underveis. Hennes motiver av trær, snø som smelter og vidder som går i ett med himmelen er på samme tid velkjente og personlige. De abstraherte formene kan minne om østlig kalligrafi – og at det også kan være ‘stille før stormen’. Anne Kristin Hagesæther stiller også ut litografier.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!